Nordens bästa distributör av Kaspersky

16 juni 2016

Exertis CapTech vann pris som Nordens bästa distributör av Kaspersky

I juni samlade säkerhetsföretaget Kaspersky Labs sin ledning och alla sina europeiska distributörer i Milano för genomgång av framtida satsningar. På agendan låg den stora satsningen på B2B som kaspersky nu gör där de lanserar nya produkter inom kategorin. Högt fokus låg även på alla nya hot som uppstår när allt i vardagen blir uppkopplat. Ett sånt exempel är bl.a. bilen som mer och mer blir datorstyrd och därför också kräver högt skydd mot hackers.

Kaspersky

Kaiwan Chu med priset som årets distributör i Norden


På agendan stod också årets utmärkelser för ett bra samarbete, och där prisades i år Exertis CapTech som bästa distributör i Norden. Produktansvarig Kaiwan Chu var på plats för att delta på konferensen och mottog priset. Priset som i år bestod av en racerbil då Kaspersky sponsrar mycket racing, bl.a. Ferrari i Formel 1.Om Kaspersky Labs

Kaspersky Lab är världens största privatägda leverantör av lösningar för internetsäkerhet. Vi levererar klientskydd till både privatpersoner och företag världen över. Vi anser att alla – från hemdatoranvändare och små företag till stora företag och myndigheter – har rätt att slippa oroa sig för cybersäkerheten. Därför har vi föresatt oss att ta fram världens mest effektiva, reaktionssnabba och verkningsfulla skydd mot cyberhot.
PCS

Exertis CapTech Expo

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
18 oktober, Eriksbergshallen i Göteborg.

Läs mer

Exertis CapTech stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.