LocknCharge
Experter på hantering och distribuering av mobila enheter

21 november 2015

Ladda, förvara och transportera upp till 30 enheter, tryggt och säkert. Carrier Cart är designad för att göra det lättare att hantera och distribuera små till mellanstora Chromebook, surfplattor och iPad.

LocknCharge

Säker och effektiv hantering av mobila enheter

LocknCharge är ett privatägt, multinationellt företag. Det såldes över 184 miljoner surfplattor i världen bara under 2013 – en siffra som förväntas växa till 369 miljoner 2016. LocknCharge löser ett allt större problem: hur man ska sköta hanteringen av dessa och liknande enheter rent fysiskt. Framför allt är LocknCharge väldigt effektivt i utbildningsmiljö.


Snabba fördelar:


  • Spara tid: Large Baskets by LocknCharge gör det snabbare och säkrare att hantera och distribuera enheter. Därmed kan lärare och IT-administratörer lägga mer fokus på att skapa en intressant utbildningsmiljö.
  • Effektiv laddning: Carrier Carts kan ladda upp till 30 mobila enheter samtidigt, inklusive Chromebook, iPad och andra surfplattor.
  • Säkert: När du är klar för dagen, lås skjutlocket och lås fast den starka kedjan på vagnen för säker förvaring när den inte används.
  • Enkel kabelhantering: Designad så att du snabbt kan koppla upp en hel vagn.
  • Stil möter funktionalitet: Carrier Cart har ett mjukstängande skjutlock så att man kan komma åt enheterna från flera sidor och av mer än en person i taget.
  • Tillval: Ett ställ där du kan förvara enheter som är för stora för korgarna. T.ex. bärbara datorer.

www.lockncharge.com/se

PCS

Exertis CapTech Expo

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
18 oktober, Eriksbergshallen i Göteborg.

Läs mer

Exertis CapTech stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.