Ny produktserie med designade väskor: STM Bags

15 december 2015

Väskor med snygg design för en modern livsstil

Nu har vi ett helt nytt sortiment av väskor för mobila enheter. Med STM Bags vill vi tillföra skönhet i en idag tråkigt designad värld av skydd för datorer, tablets m.m.

STM Bags grundades 1998 strax utanför Sydney, Australien i den berömda förorten Bondi Beach. Målet var, och är fortfarande, att komma med en mer bekväm, säker och elegant sätt att transportera digitala redskap. Idag gör STM en mängd olika datorväskor och fodral till mobila enheter, alla utformade för att göra livet lite mer bekymmersfritt.

STM

"Vårt uppdrag är att komma upp med mer bekväma, säkra och eleganta sätt att transportera dina digitala redskap."

Ethan Nyholm, grundare STM Bags


STM Bags grundare, Ethan Nyholm kämpade för att hitta en väska som både skyddade sin bärbara dator och passar hans moderna livsstil. Ett hav av tråkiga svarta påsar som skrek, "Laptop här!" var inte riktigt det han letade efter. Lösningen på att slippa slå in datorn i bubbelplast och trycka ner den i sin ryggsäck kom med det klassiska "Det måste finnas ett bättre sätt!" Så han började samarbetar sin kollega, och nu grundare, Adina Jacobs att utforma en bättre datorväska. Resten är som man säger historia.

-Vårt uppdrag är att komma upp med mer bekväma, säkra och eleganta sätt att transportera dina digitala redskap. Vi gnuggar detaljerna till en nästan absurd nivå. Denna nivå av fokus, hoppas vi, gör oss bra och unika på det vi gör. Snygga väskor är en bristvara idag, säger Ethan.


www.stmbags.com

PCS

Exertis CapTech Expo

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
18 oktober, Eriksbergshallen i Göteborg.

Läs mer

Exertis CapTech stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.