Exertis Pro AV goes global

Thursday 1st October 2020

Tim Griffin, vd DCC Technology

Exertis ägare DCC meddelar den 1 oktober 2020 att specialistområdet Pro AV nu lanseras globalt.

Med ny strategi och fokus på Pro AV förstärker Exertis sin position av expertis och kompetens globalt, då det kommer att gälla alla verksamheter över hela Europa, Nordamerika, Latinamerika, Australien och Asien.

Exertis köp av Stampede Europe, Asia och Australia 2018-2019 blev startskottet för övergången till Exertis Pro AV. Från idag så kommer även i USA, Canada och Latinamerika samt Exertis Go Connect i Belgien att omfattas av Exertis Pro AV. Förvärvet av COMM-TEC, med bolag i Tyskland, Schweiz, Österrike, Italien, Spanien och Portugal och Nederländerna kommer inom några år också att ingå i specialistområdet Pro AV.

"Detta är mer än ett nytt namn. Alla Exertis-ägda företag arbetar nu tillsammans för att erbjuda en global plattform för alla våra leverantörer, en rak väg in till en värld av Pro AV-återförsäljare och slutkunder”, säger Tim Griffin, vd DCC Technology.

I Exertis Nordics finns sedan många år tillbaka en etablerad och kvalitativ grund i Pro AV då en stor del av vår business och expertis finns i just i detta specialistområde . Läs den globala pressreleasen från Exertis i sin helhet på exertis.co.uk:
https://www.exertis.co.uk/news/article.php?id=5f75908c38d7adoc572048362
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.