Exertis | Nyheter

Ny välgörenhet 2022: WWF - Världsnaturfonden

Tuesday 25th January 2022

Under 2021 var vårt välgörenhetsfokus på Barncancerfonden och Stadsmissionen, där vi genom insamlingar, uppmaningar till våra partners och genom fina samarbeten fick ihop både pengar och prylar som har hjälpt organisationerna i deras arbeten.

Inför 2022 var det då dags för alla anställda i bolaget att välja en ny organisation för vårt kommande välgörenhetsarbete. Vi på Exertis värdesätter arbetet för Miljö och Mångfald & Inkludering högt, så denna gång fanns det några utvalda internationella välgörenhetsstiftelser inom dessa områden att välja mellan.

Omröstningen är avslutad och när alla haft chans att säga sitt så står det klart att Exertis Nordics välgörenhetsorganisation 2022 kommer att bli:

WWF Världsnaturfonden
De arbetar för en framtid där människan lever i harmoni med naturen. De kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten och för att mänskligheten ska fördela jordens resurser rättvist och använda dem på ett hållbart sätt. För att nå målen jobbar man såväl på politisk nivå som ute i fält och i tätt samarbete med fristående organisationer såväl som lokalbefolkningar och andra aktörer runt om i världen. WWF finns i över 100 länder, har fler än fem miljoner supportar och driver tusentals projekt inom allt från naturvård till klimatsmarta energilösningar.

Läs mer om WWF:s arbete på deras hemsida:
https://www.wwf.se/
Vår insamling:
https://startainsamling.wwf.se/social/share?object=bdcf589f-caf4-4816-877c-280e6d467dc0&lang=sv_SE&redirectUrl=https://startainsamling.wwf.se/team/exertis-for-hallbarhet-och-mangfald
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.