Exertis | Nyheter

LEGO Education - vår nya partner i Edutech

Friday 23rd September 2022

Martin Dencker, Product Manager Education Exertis Nordics

PRESSRELEASE 2022-09-23

Vi startar hösten starkt med att signa upp ännu en internationell och efterfrågad partner, vi har nu ett samarbete med LEGO® Education!

Vi uppskattar de nära relationer vi har med våra kunder och lyssnar nyfiket på de behov och önskemål som finns på marknaden. Därför blev det naturligt för oss att söka samarbete med LEGO® Education, för att stärka och bredda vår portfölj inom Edutech i hela Norden.

"LEGO® Education har ett brett utbud av utbildningslösningar inom education från förskoleklass och uppåt, med pedagogiska hjälpmedel som stöttar barn i deras utveckling och tillhandahåller effektiva verktyg för lärare att skapa en kreativ och lärande miljö i klassrummet. Dessa produkter kompletterar vårt sortiment på ett väldigt bra sätt", säger Martin Dencker Product Manager Education Exertis Nordics.

För att få en riktigt bra start på samarbetet och en god inblick i LEGO® Educations verksamhet deltog Exertis Martin Dencker och Conny Åsvangen i LEGO® Educations globala partnerkonferens i Billund den 19-20 september.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.