Exertis | Nyheter

Humly är ny partner inom Pro AV

Monday 8th April 2024

Fredrik Tidemar, Commercial Director Pro AV, Exertis Nordics

PRESSRELEASE 2024-04-08

Exertis Nordics tecknar avtal med Humly, som levererar displayer för rums- och skrivbordsbokning, samt tjänster för arbetsplatsadministrering och besökshantering.

– Humly och Exertis är en klockren match som jag ser det. De har ett välkänt varumärke med en tydlig lokal förankring precis som oss. Med deras produkter för arbetsplats- och rumsbokning, ökar vi vårt utbud inom Pro AV. Humlys hård- och mjukvara är egenutvecklad och innebär en kvalitet som genomsyrar hela ledet. Absolut marknadens bästa lösning, berättar Fredrik Tidemar, Commercial Director Pro AV, Exertis Nordics.

Med Humly i portföljen blir Exertis ännu starkare, och ser fram emot att växa tillsammans under de kommande åren. Humly är grundat i Sverige, men levererar produkter runtom i hela världen, och är en innovativ aktör som erbjuder smarta mötesrums- och bokningssystem.

– Vi har redan idag en stark position på den nordiska marknaden, men vi har en tydlig ambition om att ta flera stora kliv framåt. Exertis är den bästa partnern för oss på den resan. Med kombinationen av att ha stora muskler vad gäller logistik, och samtidigt vara specialiserad och värdeadderande, så är Exertis det bästa av båda världar, säger Daniel Assarson, Sales Director, Humly.

Humly kompletterar Exertis Nordics erbjudande kring digitala möten och arbetsplatsupplevelser. Exertis har en stark tradition av att förse den nordiska återförsäljarkanalen med rumsbokningssystem, och med det här samarbetet befästs återigen den positionen. Med detta avtal levererar Exertis Nordics verkligen en helhet inom Pro AV.

Om Humly
Humly specialiserar sig på skalbar teknik för mer produktiva möten och arbetsplatser. Tekniken möjliggör för människor att få mer givande interaktioner på arbetsplatsen. Humly erbjuder produkter och tjänster som Humly Room Display, Humly Wayfinding, Humly Room och Humly Desk Booking. Samt ett omfattande och flexibelt system, som heter Humly Control Panel och Humly Cloud, som möjliggör den smarta arbetsplatsen. Humly är ett globalt företag med närvaro i Europa, Asien och Nordamerika, och erbjuder lösningar och tjänster över hela världen genom lokala partners.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, Säkerhet & Övervakning och Entertainment (böcker, spel & leksaker) samt är en av Nordens största tillverkare av datorer. Huvudkontor och lager finns i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland samt Köpenhamn i Danmark. Exertis Nordics samarbetar idag med över 250 tillverkare och fler än 4 000 återförsäljare över hela Norden. Sedan 2014 ingår företaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknologi, och 2022 var omsättningen i Norden 3,9 miljarder SEK.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.