Exertis | Nyheter

Philips och AOC våra nya partners inom IT-monitorer

Monday 19th August 2024

Pressrelease Augusti 2024

Exertis tecknar nordiskt avtal med två nya märken; Philips och AOC. Båda levererar IT-monitorer inom samtliga kategorier och har utbud inom B2B, B2C och Gaming. AOC är klart starkast inom Gaming medan Philips är starkare inom B2B.

”Det är globalt välkända varumärken vilket givetvis är bra rent strategiskt men de breddar även vår redan starka portfölj inom skärm.”, berättar Carolina Fallbring, Commercial Manager, Exertis Nordics.

Philips monitorer är kända för sin högkvalitativa bild och innovativa teknik, som erbjuder enastående visuell prestanda för både arbete och fritid. Med funktioner som hög upplösning, skarpa färger och avancerad ergonomi, är Philips monitorer designade för att ge en optimal användarupplevelse oavsett behov. De passar perfekt för allt från professionella miljöer till hemmakontor och gaming.

AOC har från första dagen bibehållit ett stadigt fokus på bildskärmsteknologi. Genom att satsa på att leverera överlägsna visuella upplevelser, fortsätter AOC att förnya sig för att erbjuda högkvalitativa monitorer och bildskärmslösningar anpassade för olika behov, vare sig det gäller professionell användning, spel eller allmän datoranvändning. Vår kompromisslösa strävan efter kvalitet garanterar att varje produkt vi tillhandahåller förhöjer din tittarupplevelse, oavsett användningsområde.

”Vi är mycket glada över att inleda detta samarbete med Exertis. De är fantastiskt duktiga på att aktivera några av våra nyckelkunder, och har en imponerande bredd i sitt kundnät, särskilt inom SMB-segmentet. Med deras höga servicenivå och kompetens, samt deras starka närvaro inom både B2B och B2C i Norden, är vi övertygade om att det kommer att bli ett mycket framgångsrikt partnerskap. På Philips Monitors strävar vi alltid efter att vara snabba, enkla och roliga att jobba med, och här känner vi ett starkt släktskap med Exertis.", säger Frank Olsson, Sales Manager Nordic, Philips Displays.

Om Philips
Philips grundades 1891 i Nederländerna och är idag en av världens största elektroniktillverkare. Med en rik historia av innovation har Philips spelat en avgörande roll i utvecklingen av ett brett spektrum av teknologier, från belysning och konsumentelektronik till hälsovårdslösningar. Idag är Philips synonymt med spjutspetsteknik och fortsätter att vara ledande inom olika sektorer, engagerade i att förbättra människors liv genom meningsfulla innovationer.

Om AOC
AOC grundades 1967. Från och med första dagen har de behållit sitt fokus på displayteknik och har fortsatt att innovera inom detta område, alltid med samma mål: att ge dig en bra upplevelse med sina produkter, oavsett användningsform. För krävande yrkesverksamma tillhandahåller de dataskärmar med höga upplösningar, högfärgsnoggrannhet och en imponerande uppsättning avancerade funktioner. För stilmedvetna hemanvändare erbjuder de högpresterande bildskärmar med unik, iögonfallande design. För standardkontorsändamål uppfyller de viktiga energieffektivitetsstandarder med sitt breda spektrum av affärsmonitorer, varav många innehåller omfattande ergonomiska anpassningsalternativ. Och för professionella spelare, omdefinierar de coolhet med sitt urval av AOC Gaming och AGON-spelskärmar, som inte bara utmärker sig med sina snabba prestanda utan också med sina unika mönster och gamerspecifika funktioner. Oavsett vilken skärm du behöver strävar AOC efter att kunna ge dig den och strävar efter högsta möjliga kvalitet, och alltid med sin 3-åriga garanti.

Om Exertis Nordics
Exertis Nordics är en av Nordens största och snabbast växande distributörer av IT- och Pro AV-produkter, konfigurationstjänster, säkerhet & övervakning samt underhållning (böcker, spel & leksaker) och är en av Nordens största tillverkare av datorer. Vårt huvudkontor och lager ligger i Göteborg, med lokalkontor i Stockholm, Varberg och Umeå i Sverige, Sandefjord i Norge, Helsingfors i Finland och Köpenhamn i Danmark. Vi samarbetar idag med över 250 leverantörer och mer än 4 000 återförsäljare i hela Norden. Sedan 2014 ingår bolaget i Exertis Group, en av Europas största distributörer av teknik, och 2023 omsatte vi 3,4 miljarder kronor i Norden.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.