Exertis | Nyheter

Nu skapar våra 6-åringar egna robotkompisar

Wednesday 16th May 2018

Mats Oscarsson - Catagory Manager Education

Exertis CapTech är nu nordisk distributör av Wonder Workshops sortiment av så kallade Cleverbots. I avtalet ingår distribution av Dash & Dot, Cue och alla tillbehör till dessa. Produkterna är banbrytande hjälpmedel för att lära ut programmering bland barn och passar från 6 års ålder och uppåt.

Produkterna är kompatibla med iPad och Android, kräver ingen montering och erbjuder en enkel väg för små och stora barn att lära sig programmera sin egen smarta robot. De kan rita, spela xylofon, skjuta katapult med mera. Allt kontrolleras av Wonder Workshops smarta appar och robotarna kan också styras via blockbaserad programmering i apparna, eller via Apple® Swift Playgrounds™.

Robotfamiljen har 2018 utökats med Cue, en lika svart som smart robot med verklig attityd! Välj en av fyra olika personligheter med deras för- och nackdelar och lär dig kontrollera en ny vän med karaktär. Alla robotar börjar levereras omgående. Kontakta Exertis CapTech Education, education@exertis.se för mer information och prisuppgift.

Wonder Workshops webbplats hittar du på https://www.makewonder.com/
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.