Vi utökar vårt samarbete med Matrox

Friday 16th November 2018

Fredrik Tidemar

Matrox visar sitt förtroende för Exertis CapTech med att utöka samarbetet till hela Norden. Från och med den 23 oktober 2018 erbjuder Exertis CapTech Matrox kvalitativa produktsortiment till Sverige, Norge, Danmark och Finland.

”Vi ser fram emot att kunna erbjuda Matrox omfattande utbud av relevanta OEM- och slutanvändarlösningar till hela Norden. Genom det utökade samarbetet med Matrox stärker och breddar vi vårt utbud ytterligare till alla våra kunder. Vi strävar hela tiden efter att bygga vidare på relationer och förtroenden med både våra kunder och våra leverantörer. Vi är glada över att kunna komplettera våra erbjudanden och lösningar med Matrox utbud”, säger Fredrik Tidemar, Business Director AV på Exertis CapTech.

“Våra kunder i Norden kommer att kunna dra fördel av den utökade samverkan mellan Exertis CapTechs nya resurser och framtidsplaner och våra nyligen introducerade produkter och vår strategi. Det finns starka synergier mellan våra två företag och vi ser fram emot att arbeta tillsammans med Exertis CapTech i hela Nordeuropa” säger Bengt Hessel, Vice President Sales & Marketing EMEA, Matrox Graphics.”

Matrox utformar mjukvaru- och hårdvarulösningar för grafik-, video- och bildbehandling. De har över 40 års erfarenhet och arbetar med högsta tillverkningsstandard och strävar efter att alltid uppfylla kundernas krav på innovativ teknik.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.