Exertis CapTech utökar sin portfölj med interaktiva skärmar (IFPD)

Tuesday 2nd April 2019

Fredrik Tidemar

Exertis Captechs skriver nu avtal med det globala edutech-företaget Promethean, världsledande på IFPD-marknaden.

Exertis Captechs ser stora möjligheter inom utbildningssegmentet och då Promethean har total fokus på den sektorn så blir det nya samarbetet ett perfekt komplement till Exertis Captechs existerande sortiment av touchskärmar.

-Vi är väldigt glada över samarbetet. Potentialen inom utbildningssektorn i de nordiska länderna är enorm och vi förväntar oss att tillsammans med Prometheans team kunna ta en betydande andel, säger Fredrik Tidemar, Business Director Nordics AV & Large Display på Exertis CapTech

Prometheans ActivPanel-serie är byggd för att uppmuntra interaktivitet och samarbete hos eleverna och utveckla och fördjupa lärandet i det moderna och nytänkande klassrummet. En helt ny serie, "Elements", lanseras inom kort och kommer förhandsvisas på SETT i Stockholm den 9-11 april.

-För att kunna utnyttja potentialen i marknaden behöver vi utökad geografisk täckning och förstärkt infrastruktur, det kommer vi uppnå genom vårt partnerskap med Exertis CapTech, säger Ian Curtis, Head of EMEA & APAC Markets hos Promethean.
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.