Nyrekrytering på globala nyckelposter

Thursday 14th May 2020

Clive Fitzharris, Managing Director för Exertis International

DCC Technology, marknads- och leveranskedjepartner för globala teknikmärken, presenterade idag Clive Fitzharris till Managing Director för Exertis International.

Fitzharris har varit chef för koncernstrategi och utveckling för DCC plc sedan 2017 och även styrelseledamot i DCC Technology. Han anställdes i DCC 2009 som utvecklingschef och var dessutom ansvarig för den divisionens oljedistribueringsverksamhet i Europa.

Jag är mycket glad över att få vara en del av DCC Technology och ser fram emot att leda och driva våra ambitioner globalt. Vi har ett stort team av mycket erfarna ledare som är engagerade i att leverera för våra partners och engagerade i internationell expansion”, säger Clive Fitzharris.

Denis Tobin har vidare utsetts till finansdirektör, Exertis International och har sedan tidigare varit finansdirektör för Exertis | Pro AV (Americas) och Exertis | Mobile Living. Ytterligare rekrytering är Vish Chhatralia som blir Chief Digital Officer.

Tim Griffin, verkställande direktör för DCC Technology och Exertis Group:

Jag är mycket glad över att kunna meddela de viktigaste posterna i vår internationella verksamhet. Trots de utmanande tider vi befinner oss i för närvarande så fortsätter vi att utvecklas och öka vår globala närvaro. ”

Läs mer på www.exertis.com

Dublin 13 maj 2020
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.