Exertis | Nyheter

Innovativa fästen och stativ med snygg design

Friday 29th May 2020

Fredrik Tidemar, Business director AV Nordics, Exertis och Martin Romanowski, vice president sales EMEA Multibrackets Europe AB

Exertis breddar och utökar sitt sortiment inom fästen och stativ genom ett nytt nordiskt samarbetsavtal med svenskägda Multibrackets. Samarbetet omfattar Multibrackets hela sortiment inom kategorierna Home, Office och Digital Signage.

Multibrackets Europe AB med huvudkontor i Stockholm grundades 2000 och finns idag i över 30 länder. Det är en flexibel svensk leverantör som ständigt tar fram nya innovativa produkter med hög kvalitet och genomtänkt design, genomgående från produkt till förpackning. Multibrackets patenterade uppfinning M Universal Wallmount är en av deras storsäljare.

Fredrik Tidemar är Business Director Pro AV på Exertis och har varit med att ta fram samarbetsavtalet:

”Multibrackets har en fantastisk tillväxt senaste åren inom både försäljning och produktutveckling och kompletterar vår nuvarande portfölj av fästen och stativ på ett bra sätt. De har ett brett sortiment av produkter för hemmet, ergonomiska produkter för kontorsplatsen och publika installationer av skärmar, och fyller därmed hål i vår existerande line-up” Multibrackets har vuxit kraftigt de senaste åren och genom avtalet med Exertis kommer marknaden att få en annan produkttillgänglighet. Exertis kommer att kunna erbjuda produkter anpassade till kundernas behov samtidigt som man kan tillhandahålla den kunskap som behövs för installation och användning.

”För att förstärka vår position i Norden och för att kunna ge våra återförsäljare maximal service så har vi utökat vår distributionsstrategi med att skriva på ett nordiskt avtal med Exertis. Vår tillgänglighet ökar och tillsammans med att vi tar fram fler produkter så kan vi nå längre inom både IT & AV. Så detta kommer att tillföra många fördelar för oss och våra återförsäljare”, säger Martin Romanowski, vice president sales EMEA at Multibrackets Europe AB. ”De produkter som vi tror att kommer bli storsäljare är våra produkter från Pro Series sortimentet. Som till exempel motoriserade videokonferensstativ och olika väggfästen inom AV. Inom B2B och hem så är det Office-sortimentet med gasarmar för monitorer.

Exertis ser fram emot att få erbjuda Multibrackets produkter till sina kunder och har höga förväntningar på samarbetet, att tillsammans kan erbjuda kunderna snabb leverans, bra service och support, att nå ut till helt nya återförsäljare.

Vi kommer att ha en bred försäljning av många olika produkter till många olika miljöer, det är på bredden som Multibrackets gör skillnad. Med sin PRO-series kommer de att tillföra en hel del inom de traditionella AV-installationerna. Multibrackets erbjuder högkvalitativa och smarta produkter till rätt pris, vilket bäddar gott för framgång”, avslutar Fredrik Tidemar.

För mer information:

Exertis Nordics
Fredrik Tidemar
Business director AV | Nordics
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.