Exertis | Nyheter

Lär mer om framtidens tekniska läromedel

Wednesday 17th June 2020

Välkommen på en inspirerande dag med digitala läromedel!

Vi bjuder in till en inspirerande heldag för dig som är lärare eller pedagog. Här blir du elev för en dag och deltar i lektionspass där du på ett lekfullt sätt lär dig använda digitala läromedel i din verksamhet. Utbildningen är kostnadsfri och innebär inget köptvång.


Tid: 27 oktober, kl. 8.30-15.00
Plats: Exertis huvudkontor, Aminogatan 17 i Mölndal


Träffa nedan innovativa och spännande leverantörer:
Little Bits
STEM-finningssatser som ger barnen verktyg för att enkelt integrera programmering i sitt lärande.

Sphero
Sphero inspirerar till nyfikenhet, kreativitet och uppfinningar genom att kombinera lek och kodning. STEM-aktiviteterna kan vara lärarledda eller styras av eleverna själva.

Makeblock
Barnen konstuerar sin egen robot genom att dra och släppa programmeringsblocken i interfacet på telefonen eller surfplattan. Ett lekfullt sätt att komma igång med programmering.

Promethean
Branschledande med interaktiva skärmar för utbildning. De pedagogiska lösningarna ger dynamiska undervisningsmiljöer och motiverar eleverna till lärande samtidigt som samarbetsverktygen skapar engagerande och inspirerande lektioner!

Shape Robotics
Bygg robotar på några sekunder med Shape Robotics. Möt Fable, en avancerad robot som är både lätt och rolig att bygga. Fable är designad för undervisning och ger utrymme både för en teknologiförståelse och kreativitet.

Lock N Charge
Lock N Charge presenterar sina lösningar för att ladda, förvara, skydda och transportera upp till 40 digitala enheter på ett enkelt och smidigt sätt som sparar värdefull lektionstid och minskar stöldrisken.

STM
STM är ett australiensiskt företag som skapar prisbelönta tillbehör för surfplattor och bärbara datorer och har gjort i över 18 år. De känns bland annat igen för sina marknadsledande DUX iPad-fodral. I Australien är Dux ett uttryck som betyder ”bästa eleven i klassen” och det är precis vad STM lyckats med - ta fram produkter som är bäst i sin klass.

Anmäl dig här:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeF-nIeCZz2t_FXZBTdm5pwCG0CJl-vW-Pt2J0TlR1eYv06iw/viewform
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
17 oktober, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.