Meet our new partner - Poly

Friday 3rd July 2020

Mark Kahr, Exertis Global Procurement Director

Basingstoke, Storbritannien, 3 juli 2020

Exertis utökar distributionen av Poly över hela Europa
Återförsäljare erbjuds därmed en komplett lösning för det moderna kontoret och fjärrarbetet.

Exertis, en ledande logistikpartner till globala teknikmärken meddelade idag en utökning av sitt befintliga Poly-avtal till att även täcka alla sina europeiska enheter. Specialistområdet Exertis Pro AV och Exertis dotterbolag COMM-TEC kommer nu att tillhandahålla hela sortimentet av Polys samarbets- och mötesrumslösningar till återförsäljare i Storbritannien, Irland, Belgien, Nederländerna, Luxemburg, Frankrike, Tyskland, Österrike, Schweiz, Italien, Spanien, Danmark, Sverige, Norge och Finland.

Vi har haft en bra relation med Poly i Storbritannien, Frankrike och Benelux, så möjligheten att utvidga det över hela Europa var nu perfekt för båda företagen. Poly tillhandahåller en enastående portfölj av produkter för ett modernt arbetsliv och ger våra återförsäljare ett utmärkt erbjudande för att möta den ökande efterfrågan på arbetsmetoder som är flexibla och främjar samarbete ”, säger Exertis Global Procurement Director Mark Kahr .

Företag i alla storlekar kräver högkvalitativa ljud- och videolösningar som enkelt kan distribueras och hanteras i en mängd olika utrymmen från styrelserummet till huddle-rum och hemmakontoret. Poly kan erbjuda en premiumupplevelse antingen på plats, i molnet eller via en hybrid av båda och passar perfekt med vår strategi att förse våra återförsäljare med kompletta mötesrum och lösningar för att arbeta på distans. ”, avslutar Mark Kahr.

Det nya samarbetet kommer lägligt då Poly precis tillkännagivit lanseringen av ett nytt partnerprogram och en ny enhetlig partnerportal. Partnerprogrammet, som är tillgängligt för återförsäljare på alla nivåer, fokuserar på kompetens och kapacitet snarare än bara försäljningsvolym vid fastställande av partnernivåer. Portalen innehåller ett omfattande bibliotek med bilder, utbildning för marknadsföring och försäljningsverktyg, så att återförsäljare effektivt kan marknadsföra och sälja Polys produkter till sina kunder.

Paul Dunne, chef för EMEA-kanaler:
"Exertis Pro AV är nu stabilt etablerat i många länder i Europa och möjligheten att utnyttja deras täckning, kapacitet och breda återförsäljarnätverk, eftersom vi inleder ett ambitiöst program för att driva engagemang med fler partners med fler av våra produkter, är fördelaktigt för båda parter. Marknaden växer inom headset, röst och video och vår portfölj är unikt positionerad för att underlätta det moderna kontoret och arbete på distans”.

Med sina dedikerade team och expertis inom UC, AV och nätverk kan Exertis Pro AV ge support både före och efter försäljning, samt erbjuda återförsäljare chansen att visa sina kunder till fullt utrustade Poly-mötesrumscentra.

Om Exertis Group
Exertis är en ledande teknikdistributör av konsument och företagsprodukter från etablerade teknikvarumärken på framfart, och är ett helägt dotterbolag till moderbolaget DCC PLC, ett FTSE 100-företag. Efter 39 års lönsamhet fortsätter Exertis att överträffa marknaden och uppnå intäkter på 3,913 miljarder brittiska pund i FY2020. Exertis representerar 2 400 globala tillväxtvarumärken och säljer till mer än 50 000 återförsäljar- och detaljhandelskunder. Det ger också ett branschledande och innovativt utbud av tjänster och totallösningar. Med kontor i Europa, Nordamerika, Mellanöstern och Kina och med global räckvidd via sina supply chain-tjänster, sysselsätter Exertis 4 200 i 21 länder.

För mer information om Poly i Norden kontakta:
Fredrik Tidemar
Business director AV | Nordics
+46 700 52 22 21
fredrik.tidemar@exertis.se

AC Media contact:
Nigel Judd
+351 963 961 388
njudd@alentejo-estudos.com
PCS

Exertis EXPO

Sveriges största branschmässa för återförsäljare.
9 november, Eriksbergshallen Göteborg.

Läs mer

Exertis stöttar CBRE & PLAN i Sierra Leone

Se filmen om seglingen som samlade in pengar för att hjälpa 135 000 barn.